Gratis boek Ongelooflijk

Wilt u dit boek gratis ontvangen : stuur dan een mail via de contactpagina met uw adresgegevens.

Wij vragen alleen een vergoeding voor de verzendkosten, evt. kunnen wij het boek bij u thuis afleveren indien u in de regio woont. Neemt u hiervoor contact op met ons.

God is liefde’, hoor je vaak zeggen. Dat klinkt mooi natuurlijk, maar wat betekent dat nou eigenlijk echt in de praktijk? Rudy Dingjan laat in dit boek zien hoe die liefde als een rode draad door de Bijbel heenloopt. Hij neemt de verhalen uit dit eeuwenoude boek, die wij tegenwoordig soms moeilijk kunnen begrijpen, en koppelt ze aan het leven van alledag. Wat kunnen wij tegenwoordig nog met die verhalen? En waarom zouden ze voor ons belangrijk zijn?

De korte hoofdstukken zijn vlot en eigentijds geschreven en lezen makkelijk weg, als korte columns met de nodige humor en herkenbare momenten, zonder zweverige taal of ingewikkelde theorie. Maar tegelijk gaat het boek de moeilijke vragen die je bij het lezen van de Bijbel kunt hebben niet uit de weg. Daarom is het niet alleen een aanrader voor wie al in God gelooft, maar juist ook voor wie twijfelt of God de rug heeft toegekeerd.

Durft u de uitdaging aan om op een nieuwe en verfrissende manier over God te lezen, en daardoor misschien wel anders over Hem te gaan denken?

Het eerste hoofdstuk van het boek kunt u hier downloaden

Geplaatst in aktueel.