ZDA op markt Oegstgeest
december 2023Thema

Wat betekent Zijn geboorte voor jou?

OP 19 DECEMBER STONDEN WE OP DE WEEKMARKT IN OEGSTGEEST met de stelling: Wat betekent zijn geboorte voor jou. We wilden met de kerstperiode in aantocht, graag aandacht geven aan de geboorte van Jezus Christus. We waren benieuwd naar hoe de geboorte van Jezus leeft in de gedachten van de mensen om ons heen. Met deze stelling als gespreksopener, konden voorbijgangers daar ter plekke op reageren en hoopten we zo wat leuke gesprekken te starten.

Weekmarkt Oegstgeest

De woensdag voorafgaand aan de weekmarkt, hebben we onder het genot van wat lekkers, met een groepje gemeenteleden uit de kerk 500 waxinelichtjes op een mooie manier verpakt. Deze lichtjes hebben we uitgedeeld op de markt. Met deze zes uur licht willen we mensen wijzen op Jezus, het licht van de wereld. Ook hadden we natuurlijk weer boeken mee in diverse talen.

Weekmarkt Oegstgeest