Gezondheidsworkshops
januari 2024Thema

Wat heb jij over voor jouw gezondheid?

IN FEBRUARI STAAN WE OP DE MARKT MET HET THEMA GEZONDHEID. De stelling is: Wat heb jij over voor jouw gezondheid? Met de vragen: Hoe hou jij je lichaam (en geest) gezond? Wat heb jij daar voor over?

De achterliggende gedachte

Vandaag de dag, is er in de supermarkt van alles en nog wat te krijgen. Vooral ook veel samengestelde producten; lekker makkelijk. Maar bevatten die lekkere en makkelijke producten ook voldoende voedingsstoffen? En zitten ze (tegenwoordig) niet boordevol vulmiddelen, E-nummers, suikers of synthetische suikervervangers, tarwe (en dus ook gluten) en ga zo maar door? Hoe kritisch kijkt u naar het label? En, maakt u zelf nog regelmatig maaltijden zonder zakjes, pakjes en andere kant en klare oplossingen?