Workshop Allergie Ontmaskerd
Workshop Allergie Ontmaskerd
ZDA Leiden
ZDA Leiden
Workshop met basisarts Alexia Timmermans
februari 2024Archief workshop

Workshop Allergie Ontmaskerd • 17 maart 2024

Deze workshop Allergie Ontmaskerd wordt gegeven in samenwerking met basisarts Alexia Timmermans. Zij duikt met ons de diepte in op het gebied van allergieën: van hun oorsprong tot praktische tips voor beheersing. Leer hoe je echte allergieën onderscheidt van andere aandoeningen, ontdek effectieve strategieën voor het omgaan met allergische reacties, en vermijd de valkuilen die velen tegenkomen bij het omgaan met allergieën. Bovendien gaan we aan de slag en maken we een aantal recepten die bij dit onderwerp passen.

We behandelen:

  • Wat is allergie nu eigenlijk echt?
  • Hoe weet je of je een allergie hebt?
  • Wat te doen bij allergieën?
  • Praktische tips en mogelijke valkuilen

Natuurlijk is er ook gelegenheid voor vraag en antwoord.

Na afloop van de workshop ontvang je een goodybag met daarin een aantal recepten (en de rest blijft een verrassing).

Aanmelden

Aanmelden voor de Workshop Allergie Ontmaskerd kan door een mail te sturen naar activiteitenzdaleiden@gmail.com met vermelding van je naam en woonplaats; dan nemen wij contact met je op voor het vervolg.

workshop informatie

  • Datum: 17 maart 2024

  • Tijd: 14:15 – 16:00 uur

  • Inloop vanaf 14:00 uur

  • Locatie: Tomtiedom, Rhijngeesterstraatweg 33, Oegstgeest

  • Kosten: 10,00

  • Deelnemers: 25 (max. aantal)

Ben je benieuwd naar workshops die nog komen of heb je interesse in de workshops die wij al gehouden hebben in de reeks Gezonder Leven? Check dan onze Workshops-pagina of onze Workshop-Archief-pagina.