februari 2024Diner

Eiwraps met feta

Ingrediënten (voor 2 personen)

  • 5 eieren
  • 250 gram champignons
  • 1 rode ui
  • 150 gram feta of witte kaas
  • 1 flinke hand walnoten
  • Peper en zout

Bereiding

Kluts de eieren los in een kom. Breng op smaak met wat peper en zout. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en schenk de helft van het mengsel in de pan. Bak ongeveer 3 minuten aan iedere kant en herhaal dit met de rest van het mengsel.

Snijd ondertussen de ui in halve ringen en de champignons in plakjes. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de champignons met de uit ongeveer 6-8 minuten goudbruin gaar. Breng op smaak met peper en zout.

Leg op elk bord een eiwrap en verdeel de champignons en de ui over de wraps. Brokkel de feta erover en maak af met wat grofgehakte walnoten.